2015 m. lapkričio 4 d., trečiadienis

Nepriekaištinga veido spalva – kaip ją sukurti?

Svarbiausias dalykas darant makiažą bet kokiam gyvenimo atvejui – ideali veido spalva. O ji sukuriama tinkamai naudojant toninį kremą.
Tinkamai pasirinkus ir naudojant toninį kremą, galima atrodyti lyg iš žurnalo viršelio.
Toninių priemonių pasirinkimas didelis – ir kremai, ir pieštukai, ir pudra. Bet kokiam odos tipui tiks klasikinė priemonė – skystas toninis kremas. Jis paslepia paraudimus, pleiskanojimus ir smulkius odos defektus, o veido odai suteikia sveiką švytinčią išvaizdą.
Veido padengimas toniniu kremu – paprasta procedūra, tačiau būtina atminti kelias svarbias taisykles.
Kremo sušildymas: Išspauskite iš pakuotės nedidelį kremo kiekį ant išorinės plaštakos pusės ir trumpai palaikykite. Taip jis šiek tiek sušils, todėl  lygiau padengs veidą.
Pagrindinių taškų padengimas: Pirmiausia toninį kremą dedame ant veido tam tikruose taškuose nedidelėmis porcijomis. Kasdieniniam makijažui visiškai pakanka keturių lašelių toninio kremo: ant kaktos, ant skruostų ir smakro. Po to kremą išsklaidykite ir išlyginkite pagal masažines linijas braukdami nuo veido centro link išorės.
Teisingas padengimas: Jei naudojate kosmetinį teptuką, laikykite jį statmenai veidui. Jei naudojate kempinėlę, neužmirškite prieš naudojimą ją šiek tiek sudrėkinti šiltu vandeniu. Tačiau dauguma visažistų vis tik pataria kremą tepti pirštais. Tuomet toninio kremo danga bus lygi ir pusiau permatoma. Be kita ko, šis metodas yra ir ekonomiškesnis, juk naudojant teptuką ar kempinėlę, nemažai kremo ant jų ir pasilieka.
Neužmirštame apie teisingą spalvinį perėjimą: Kaip veidą padengti toniniu kremu,kad jis nebūtų pastebimas? Nepatyrusius grimuotojus išduoda „pakraščiai“ – veido dalis ties plaukų linija ar kaklu – aiškiai matosi, kur tepta, o kur ne. Staigus toninės spalvos pasibaigimas makiaže neleistinas. Probleminėse vietose toninį kremą dėkite lengvu pirštų paplekšnojimų, lyg įspausdami kremą į odą.
Išmokus šias kelias paprastas taisykles ir šiek tiek pasipraktikavus prieš veidrodį, veido padengimas toniniu kremu užims labai nedaug laiko, o rezultatas jus džiugins. Veidas švytės sveikata ir jaunyste.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą