2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Naminės plaukus maitinančios kaukės

Maitinanti plaukų kaukė – veiksminga priemonė plaukų sveikatai ir grožiui išsaugoti ir sugrąžinti. Naminės kaukės plaukams naudingos, nes:
·         Kaukę sudarančiuose produktuose gausu yra mineralų ir vitaminų, gerinančių plaukų išvaizdą;
·         Мikroelementai sustabdo plaukų slinkimą;
·         Plaukai gauna papildomos drėgmės;
·         Reguliariai dedamos kaukės skatina kolageno gamybą;
·         Aktyvūs maitinantrys komponentai šalina pažeidimus dėl kurių plaukai pasidarytų sausi ir lūžinėjantys.

Kaukės reikalingos tiek sausiems, tiek ir linkusiems riebaluotis plaukams. Svarbu pasirinkti savo plaukams tinkantį receptą.
Visi kaukę sudarntys komponentai turi būti kambario temperatūros. 
Maitinančios kaukės ant plaukų tepamos vatos diskeliais ar specialiais teptukais. 
Kaukės poveikis dar labiau sustiprėja, jai ją užtepus ant plaukų, dedama vandeniui nelaidi kepuraitė ir apvyniojama šiltu rankšluosčiu. 
Palaikius nustatytą laiką, kaukė nuplaunama šiltu vandeniu ir šampūnu.

Maitinanti alaus kaukė

Padeda atsigauti žvilgesį praradusiems, silpniems plaukams.
Šiek tiek pašildykite stiklinę alaus. Įmaišykite kiaušinio trynį ir gerai išplakti. Suvilgykite plaukus nuo šaknų iki pat galiukų. Po 15 minučių išplaukite.

Maitinanti plaukų kaukė su medumi

Gydo galvos odos uždegimą, drėkina plaukus, atstato jų struktūrą, sušvelna džiovintuvo, saulės bei kieto vandens poveikį jūsų plaukams.
2 arbatiniai šaukšteliai medaus sumaišomi su alavijo sultimis ar žele (galima įsigyti vaistinėje). Kaukė užtepama ant plaukų per visą jų ilgį, pradedant nuo šaknų. Po 30 minučių nuplaunama.

Maitinanti plaukų kaukė su kiaušiniu

Atstato pažeistų plaukų struktūrą, gydo pleiskanas. Normaliems plaukams reikės viso kiaušinio. Riebiems plaukams naudokite kaukę tik iš kiaušinio baltymo. O sausiems plaukams efektyviausia - kiaušinio trynio kaukė.

Ištirpinti 1 šaukštą kokosų aliejaus, sumaišyti su išplaktų iki putų kiaušiniu (arba tik jo baltymu ar tryniu), po to įmaišyti 1 šaukštą skysto medaus. Užtepti ant plaukų per visą jų ilgį. Išplauti po 45 min.

Maitinanti plaukų kaukė su kefyru arba jogurtu

Valo riebalines liaukas nuo nešvarumų ir užsikimšimo, atstato pažeistus ir išsausėjusius plaukus.
Į ½ stiklinės truputį pašildyti kefyro arba jogurto įpilti 1 šaukštą mėlyno kosmetinio molio ir gerai išmaišyti. Tepti kauke kiekvieną plaukų sruogą. Nuplauti po 30-40 min.

Maitinanti plaukų kaukė su alyvuogių aliejumi

Plaukų šaknų stiprinimui, plaukų augimui skatinti.
3 šaukštus alyvuogių aliejaus sumaišyti su 2 šaukštais pašildyto medaus. Tepti šiuo mišiniu tik plaukų šaknis. Palaikyti 1 valandą, po to išplauti.
Pleiskanų gydymui į kaukę įmaišykite dar ir citrinos sulčių, kurios padės atsikratyti negyvos odos atplaišų, o alyvuogių aliejus bei medus sudrėkins ir pamaitins galvos odą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą